Nezařazeno

Publikováno 16.03.2016 | napsal Vladimír Čížek

0

au-pair na Novém Zélandu

Se zavedením víza pro pracovní prázdniny (Working Holiday Visa) pro mladé lidi od 18 do 30 let z České republiky se otevírá možnost i pro české dívky pracovat jako au-pair v novozélandských rodinách.

  Začít je možno kdykoli během roku. Programy au-pair jsou na dobu 6 až 12 měsíců. Pracovní úvazek je 20-25 hodin nebo 30-40 hodin týdně. Podle počtu hodin je i kapesné NZD 125,- až NZD 210,- tj. asi Kč 2100,- až  Kč 3500,-.

  Dívka dostane nabídku rodiny a  předem si s ní bude moci popovídat např. přes Skype. Rodině se představí dopisem a fotografiemi. Když ji rodina potvrdí, je uzavřena smlouva.

Místní agentura se postará o odvoz z letiště, vyřízení formalit (otevření účtu, získání daňového čísla) a řeší případné problémy s rodinou.

    Podmínkou pro přijetí do programu au-pair je vízum pro pracovní prázdniny, minimální věk 19 let, předchozí zkušenosti s péčí o děti 2-3 roky doložené 3 referencemi v angličtině, 2 doporučení v angličtině, dobrá znalosti angličtiny, která se ověřuje pohovorem, uzavřené zdravotní a cestovní pojištění.



Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top ↑
  • Poslední příspěvky

    • Návštěva novozélandského velvyslance v Praze 19.6. navštíví Prahu novozélandský velvyslanec pro ČR Jeho Excelence Rod Harris. Na jeho přednášku o roli Nového Zélandu a prioritách v ČR můžete přijít v 18 ...
    • poznávací zájezd na Nový Zéland http://www.radynacestu.cz/zajezd/to-nejlepsi-z-noveho-zelandu-letecky-z-prahy/ Neobyčejná výprava za poklady kraje Pána prstenů. Mohutné gejzíry, horké prameny, sopky, ledovce či hluboké fjordy. Dramatické přírodní scenérie Zélandu vás prostě dostanou. A ...
    • Jak draho je na Novém Zélandu? Obecně lze říci, že na Novém Zélandu je přibližně stejná cenová hladina jako v zemích Západní Evropy jako je Německo, Rakousko…, tedy dráže než v ČR. I ...
    • no image Vízum pro pracovní prázdniny Blíží se den, kdy je možno podat žádost o vízum pro pracovní prázdniny (WHV) na Novém Zélandu. Pro Čechy ve věku 18-35 let bude pro ...
    • studium na Novém Zélandu Podle posledních statistik je průměrná doba jazykového studia na Novém Zélandu 11 týdnů. Průměrný počet hodin výuky týdně je 21,5. Téměř polovina zahraničních studentů je ...
  • Kontaktní formulář

    Vaše jméno (vyžadováno)

    Váš email (vyžadováno)

    Předmět

    Vaše zpráva